• Gossip

    Survivor: «Αυτό που βλέπατε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα εκεί», λέει η Ειρ. Παπαδοπούλου

    Παπαδοπούλου


    Για τις συνθήκες και τα έντονα συναισθήματα που βίωσε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor μιλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

    Η πρώην παίκτρια που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από το τηλεοπτικό κοινό και η οποία αποχώρησε οικειοθελώς έπειτα υπό την ψυχολογική πίεση που υπέστη, εξηγεί πως κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο Survivor, λειτούργησε χωρίς στρατηγική.

    «Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως υπήρχαν άτομα που λειτουργούσαν με συγκεκριμένη τακτική για να παραμείνουν στο παιχνίδι, στενοχωριόμουν», αναφέρει μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του Survivor. «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω κάποιο συγκεκριμένο ρόλο, του καλού ή του κακού, για να επιβιώσω. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσα να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είναι η Ειρήνη. Αυτό που βλέπατε εσείς δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βίωσα εγώ εκεί.»

    Όπως εξηγεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου, «εξαιτίας της πείνας, της απομόνωσης και της έλλειψης επικοινωνίας, όλα διογκώνονται. Ένα περιστατικό άνευ σημασίας που θα συνέβαινε στην παραλία, στο επεισόδιο μπορεί να φαινόταν εξαιρετικά σοβαρό».

    Μεταξύ άλλων η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφέρεται και στην αποκάλυψη του Σάκης Τανιμανίδη, ότι οι ομάδες προμηθεύτηκαν φαγητό από ανθρώπους εκτός της παραγωγής, κάτι που είναι κόντρα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

    «Η δική μου συμμετοχή ήταν από τη στιγμή που έφτανε σε μας το φαγητό. Δεν ερωτήθηκα, δηλαδή, ποτέ προκειμένου να συμφωνήσω ή όχι σε αυτή την κίνηση της ομάδας μου, αλλά φάγαμε όλοι μαζί και είμαστε όλοι συνένοχοι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: «Αχώριστοι» ο Πάνος Αργιανίδης και η Ειρήνη Κολιδά, γλέντησαν στη νυχτερινή Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης και… Δομινικανοί πανηγυρίζουν για το Κύπελλο του ΠΑΟΚ! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιος διάσημος θα κάνει guest εμφάνιση στο επεισόδιο της Κυριακής; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ