• Διεθνής πολιτική

    Βασιλιάς Κάρολος: Φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία σε συνάντηση με τον Σούνακ

    • NewsRoom
    Βασιλιάς Κάρολος-Ρίσι Σούνακ

    Βασιλιάς Κάρολος-Ρίσι Σούνακ


    Τις ελληνικές του ρίζες επέλεξε να τιμήσει σήμερα ο βασιλιάς Κάρολος, φορώντας μια γραβάτα με την ελληνική σημαία, κατά τη διάρκεια της σημερινής διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή (COP28) στο Ντουμπάι.

    Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον Ρίσι Σούνακ, «στέλνοντας» το δικό του μήνυμα.

    Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο βασιλιάς Κάρολος επιλέγει να φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία, καθώς είναι κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν σε σημαντικές περιστάσεις.

    Βασιλιάς Κάρολος

    Αυτή τη φορά όμως θα μπορούσε να ερμηνευτεί κάλλιστα και ως κίνηση στήριξης προς την χώρα μας με φόντο τόσο τη διαμάχη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα όσο και μετά την απρεπή κίνηση του Βρετανού πρωθυπουργού να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο.

    Δείτε βίντεο, ο Κάρολος μιλάει από βήματος:

    Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη γραβάτα με τις ελληνικές σημαίες είναι ένα κομμάτι από την «Pagoni Maison des Cravates», μια πολυτελή μπουτίκ που βρίσκεται στο Κολωνάκι της Αθήνας.

    Εκτός από την γραβάτα, ο Κάρολος φορούσε και γαλανόλευκο μαντήλι στη μπροστινή τσέπη του κουστουμιού του.

    Διαβάστε επίσης:

    Παύλος Μαρινάκης: Βαθιά κοινωνικό το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο

    Μητσοτάκης στο Bloomberg: Θέλουμε να γίνουμε εξαγωγείς πράσινης ενέργειας – Σε ένα μήνα θα έχουμε το FSRU στην Αλεξανδρούπολη

    Μητσοτάκης: Είμαστε κοντά στη θάλασσα, ωστόσο έχουμε πολλά ακόμη να μάθουμε



    ΣΧΟΛΙΑ