• LIFE&STYLE

    Χωρισμός – βόμβα επιχειρηματία με παρουσιάστρια

    • NewsRoom

    Ν. Νικολόπουλος και Κ. Λάσπα


    Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 14 χρόνια γάμου.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος χωρίζουν κοινή συναίνεση, ενώ δεν ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

    Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2006 και τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουν τυπικά και τα χαρτιά του διαζυγίου. Όπως είπε η δημοσιογράφος στον ΑΝΤ1, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση τα τελευταία δύο χρόνια.

    Τον Μάϊο του 2023, η Κατερίνα Λάσπα είχε ερωτηθεί για τις φήμες διαζυγίου από τον Νεκτάριο Νικολόπουλο.

    «Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω; Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται, δυσκολίες υπάρχουν και πάντα υπήρχαν πολύ μεγάλες. Πάντα όμως και υπάρχει ένας τρόπος γιατί επικοινωνούμε» είχε πει στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

    Στιγμιότυπο από το γάμο τους

    Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στο νησί των ανέμων, εκεί έγινε η πρόταση γάμου, αλλά και το μυστήριο που ένωσε για πάντα τις ζωές τους, το 2009. Έναν χρόνο μετά ήρθε στη ζωή τους η Σάρα (το 2010) και το 2017 η μικρή Αριάδνη.

    «Στη Μύκονο νιώθω πως έχω ζήσει όλη μου τη ζωή. Ανάμεσα σε Πάνορμο, Φτελιά και Άγιο Σώστη. Η Σάρα έκανε τα πρώτα της βήματα και το πρώτο της μπάνιο στην παραλία της Φτελιάς. Όσον αφορά την Κατερίνα, όλα τα σημαντικά που έγιναν ανάμεσά μας, συνέβησαν εκεί.

    Γνωριστήκαμε στο Solymar και πιο συγκεκριμένα στην παραλία το 2006. Δεν την ήξερα ως παρουσιάστρια, διότι δεν έβλεπα ιδιαίτερα τηλεόραση, αλλά μου άρεσε πολύ σαν γυναίκα και την φλέρταρα. Έτσι έγινε η γνωριμία μας και από τότε κολλήσαμε. Στη Μύκονο της έκανα και πρόταση γάμου, σε μια ψαροταβέρνα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νεκτάριος Νικολόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα Πατούλη: Έχω δεχθεί bullying για τη σχέση μου με τον Γιώργο Πατούλη

    Εύη Βατίδου: Έψαξα το διαζευκτήριο με τον Αλέξη Κούγια και δεν το βρήκα

    Δημήτρης Αβραμόπουλος-Βίβιαν Σπανούδη: «Βελούδινο» διαζύγιο μετά από 30 χρόνια γάμου



    ΣΧΟΛΙΑ