ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Να δώσει απαντήσεις για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ που σχεδόν καθημερινά ανακοινώνονται δημόσια επιχείρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης.
Αν και μιλά για «μαζική προπαγάνδα», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανάρτηση απευθύνει κάλεσμα για εγγραφές στην πλατφόρμα του isyriza.gr.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται ο Στέφανος Κασσελάκης «το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές».
Δείτε την ανάρτηση:
Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο.
Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος.
Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) November 27, 2023
Διαβάστε επίσης:
Ποιοι διεκδικούν τα «ιμάτια» του ΣΥΡΙΖΑ: Οι 5 αρχηγοί που θα «ψαρέψουν» στην Κεντροαριστερά
Αλέξης Χαρίτσης: Δεν είναι προσωπικό το πρόβλημα με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά βαθιά πολιτικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Τραμπ σε Πάουελ: Αν του το ζητήσω θα φύγει – Παίζει πολιτικά παιχνίδια
- Παρίσι: Θετικές οι επαφές ΗΠΑ-Ευρωπαίων για την Ουκρανία
- Citi: Γιατί βλέπει την τιμή του χρυσού στα 3.500 δολάρια μέσα σε τρεις μήνες
- Μητσοτάκης: Χαμογελαστός στο πλοίο της γραμμής προς Τήνο για τις πασχαλινές διακοπές (φωτογραφίες)
