• Κοινωνία

    Πέθανε η Ελένη Καριολάκη – Ήταν νεκρή επί 4 ημέρες

    • NewsRoom
    Η Ελένη Καριολάκη σε μία από τις εμφανίσεις της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

    Η Ελένη Καριολάκη σε μία από τις εμφανίσεις της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο


    Πέθανε η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο και είχε γίνει viral με τις εμφανίσεις της στο σόου.

    Η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή χθες μέσα στο σπίτι της και ανακάλυψαν τον θάνατό της μετά από 4 ημέρες.

    Όλες αυτές τις ημέρες ο σύζυγός της ήταν μαζί στο σπίτι και δεν είχε καταλάβει πως είχε πεθάνει. Ο αδελφός του συζύγου της αντιλήφθηκε ότι είναι νεκρή. Σύμφωνα με τη Super Κατερίνα, οι συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι τους είναι άσχημες και θεωρείται υγειονομικά ακατάλληλο.

    Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη

    Η Ελένη Καριολάκη γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου.

    Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη. Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγουρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα.

    Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

    Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Στο παρα πέντε”, “Εξαφάνιση”, “Γοργόνες”, “Μαργαρίτα” αλλά ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” χάρη στα πειράγματα του Ηλία Ψινάκη αλλά και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Είσοδος Ελεύθερη”.

    Ακόμα, ακολούθησε η συμμετοχή της ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα – Τουρκία με την μαύρη ομάδα “Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς”. Η Ελένη Καριολάκη πάλεψε στο παρελθόν με το θάνατο, περνώντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και βγήκε νικήτρια.

    Δείτε βίντεο από τη Super Κατερίνα:

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Γαρουφαλή



    ΣΧΟΛΙΑ