ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθούν η μητέρα και η αδελφή της 23χρονης Φαίης αλλά και η σπιτονοικοκυρά καθώς απολογούμενες, δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή στη δολοφονία της κοπέλας τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.
Μετά από πολύωρες απολογίες αποφασίστηκε η προφυλάκιση και των 3 γυναικών. Στα εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί σε βάρος τους την περασμένη εβδομάδα αναφερόταν πως αν παραμείνουν ελεύθερες, είναι ύποπτες τέλεσης νέων πράξεων.
Κατά το κατηγορητήριο είχαν στήσει ολόκληρο σχέδιο για να μην αποκαλυφθεί η πράξη τους, αφού τύλιξαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας και το πέταξαν στα σκουπίδια. Μάλιστα, γίνεται λόγος για «εξαιρετική βιαιότητα της πράξης και εξακολουθητικότητα των παράνομων πράξεων» ως προς το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.
Η έρευνα της Δικαιοσύνης άρχισε μετά από μήνυση του πατέρα.
Κατά περίπτωση οι 3 γυναίκες απολογήθηκαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Όπως πάντα, με καθυστέρηση ο κ. Μητσοτάκης υλοποιεί τις προτάσεις μας
- Σοφία Ζαχαράκη: Tον Αύγουστο οι νέοι διορισμοί 10.000 εκπαιδευτικών
- ΕΕ: Χρηματοδότηση 1,6 δισ. στην Παλαιστινιακή αρχή με προϋποθέσεις
- ΕΑΕΕ: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επιχειρήσεις για την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών, που ισχύει από 1η Ιουνίου
