• Gossip

    Τι λέει ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη για την κόντρα του γιου του με τον Γιώργο Μαυρίδη (video)

    • NewsRoom
    σακης τανιμανιδης

    Σάκης Τανιμανίδης, παρουσιαστής


    Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν της τελευταίας δεκαετίας, όμως πριν από το Survivor, τον γνωρίσαμε στο World Party του Alpha.

    Ο πατέρας του Σάκη, Στέφανος Τανιμανίδης σε πρόσφατη συνέντευξη μίλησε για τον γιο του και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση του που εξελίχθηκε σε κόντρα με τον Γιώργο Μαυρίδη, πρώην συμπαρουσιαστή του στο World Party.

    «Όταν έστησε την εταιρεία του ο Σάκης έβαλε μια αγγελία και είχαν έρθει 200 άτομα και επέλεξε τον Γιώργο ο οποίος ήταν νομίζω φοιτητής τότε, μέσα στο concept που ετοίμασε ήταν και αυτό του World Party. Αυτό δεν αλλάζει ότι ο Γιώργος έχει αυτό το ταλέντο, είναι ακριβώς το αντίθετο του Σάκη, ένα παιδί πιο αλάνι, αλλιώς μεγάλωσε ο ένας, αλλιώς μεγάλωσε ο άλλος, “έδεσαν” πάρα πολύ ωραία. Κι όταν ο Σάκης είχε πει ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος και θα δω, κατεβαίνω στην Αθήνα, πάμε να κάνουμε κάτι άλλο, για κάποιους λόγους που δεν τους ξέρω ο Γιώργος θέλησε να κάνει τις δηλώσεις κι όλα αυτά.»

    Βέβαια επισήμανε πως, «Δεν αλλάζει ούτε η αγάπη μου στον Γιωργάκη, ούτε ο θαυμασμός μου για το ταλέντο του, ούτε και μπορώ να κρίνω. Είναι άξιος για το πως μεγάλωσε κάτω από αυτές τις συνθήκες και έχει αυτές τις ευαισθησίες και απέχει από όλα αυτά που θα μπορούσε να έχει μπλέξει. Είναι άξιος κάθε επαίνου. Τώρα ανταγωνιστικά, αν θέλησε να κάνει κάτι αυτόνομο, εντάξει δεν είναι κακό αυτό».

    Επίσης, μίλησε για την Χριστίνα Μπόμπα, την αγαπημένη του Σάκη, η οποία πλέον βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας πόσο τυχερός είναι που την έχει στο πλευρό του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: «Μάλλον πρέπει να υπάρχει κάποιος έρωτας…» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επίσημη ανακοίνωση του Τούρκου παραγωγού για τον Σάκη Ρουβά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι έκανε η Παπαδοπούλου την ώρα του πάρτι της ένωσης; (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ