• Κοινωνία

    Κάτια Νικολαΐδου: Το ταξίδι στις Μαλδίβες και η αποκάλυψη ότι είχε καρκίνο στους λεμφαδένες

    • NewsRoom
    Η Κάτια Νικολαΐδου

    Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή στα 58 της


    H Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή μόλις στα 58 της χρόνια, έχοντας παλέψει για πολύ καιρό με τον καρκίνο.

    Η γνωστή ηθοποιός άντεξε αρκετά χρόνια δίνοντας μια σκληρή αλλά άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.  Η Νικολαΐδου λίγα χρόνια πει είχε δώσει συνέντευξη στο Celebrity Life Game, και είχε αποκαλύψει πώς βρήκε τυχαίο ότι έχει καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι.

    Για την αρρώστια της η Κάτια Νικολαΐδου είχε απαντήσει: «Εντελώς τυχαία. Είναι λίγο κωμικοτραγικό και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είχα πάει ένα ταξίδι στις Μαλδίβες και επειδή μου αρέσουν πολύ τα σπορτς προσπάθησα να κάνω σκι στο νερό με αποτέλεσμα να πέσω και να μην μπορώ να σηκωθώ και οι φίλοι μου, όπως καταλαβαίνεις, με κορόιδευαν.

    Γυρνώντας στην Ελλάδα και χωρίς να έχω κάποιο σύμπτωμα, αποφάσισα να πάω σε γιατρό όπου και διαγνώστηκε ότι είχα καρκίνο στους λεμφαδένες, ο οποίος πέρασε στο μυελό και το κεφάλι. Ήμουν στο τελευταίο στάδιο και ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ήταν ο Θεός μαζί μου το ξεπέρασα και όλα πήγαν τέλεια».

    Στη συνέχεια η ηθοποιός είχε προσθέσει στη συνέντευξή της: «Σε ένα σοβαρό γεγονός και, κυρίως, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο, πάντα η επόμενη μέρα είναι πολύ λαμπερή και ό,τι δεν είναι λαμπερό ή δεν αντέχει το φως πρέπει να κρυφτεί στο σκοτάδι. Αυτό ακριβώς έκανα κατευθύνθηκα προς το φως και άφησα πίσω το σκοτάδι».

    Τέλος η Κάτια Νικολαΐδου είχε τονίσει: «Από όλη αυτή την ιστορία μετά από τόσα χρόνια νιώθω ότι όλα έγιναν μόνο για καλό και αισθάνομαι πολύ τυχερή ακόμα και που αρρώστησα. Νιώθω τυχερή γιατί ήρθα αντιμέτωπη και δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Μέσα από όλο αυτό κατάφερα να γίνω καλύτερος άνθρωπος και πλέον βλέπω τα πράγματα με διαφορετική ματιά, αντιμετωπίζω την ζωή μου εντελώς διαφορετικά. Όταν φτάνεις στην άκρη του γκρεμού έχεις δυο επιλογές: ή θα πέσεις ή θα κρατηθείς».

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Άρωμα Γυναίκας



    ΣΧΟΛΙΑ