• sports

    Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή στον αγώνα, τα δικαστήρια θα αποφασίσουν την τύχη του

    • NewsRoom


    Οριστική ήταν τελικά η διακοπή του ντέρμπι των αιωνίων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η τύχη του αγώνα να κριθεί τελικά στα δικαστήρια.

    Αρχικά ο αγώνας θα κριθεί στο  Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ σε πρώτο βαθμό, που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σε δεύτερο.

    Η διακοπή ήρθε μετά τον  τραυματισμό του Χουάνκαρ όταν μια κροτίδα από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού εκτοξεύθηκε, μετά το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας, κατά παικτών του Παναθηναϊκού που έκανα ζέσταμα.

    Ο Χουάνκαρ είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ακοή του. Από την πλευρά του ο γιατρός του αγώνα είχε υποστηρίξει πως δεν έχει τα μέσα να κρίνει την ακριβή κατάσταση του παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά έκρινε πως η εικόνα του έδειχνε πως μπορεί να παίξει, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να καταγγέλλει πως άλλαξε την απόφασή του. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός ζήτησε να λάβει την έγγραφη γνωμάτευση του γιατρού για να κινηθεί εναντίον του νομικά.

    Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί με γκολ του Βαγιαννίδη, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με γκολ του Καμαρά.

     

    Διαβάστε επίσης

    Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το χρονικό της εξαγοράς – Ο νέος αγοραστής και ο ρόλος των Γκλέιζερ

    Σλούκας: Ο κόσμος λέει ότι μου πάνε τα πράσινα



    ΣΧΟΛΙΑ