ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δένδιας: Προχωράμε στη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους
Το Πρωτοδικείο Δυρραχίου απέρριψε σήμερα το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη για χορήγηση άδειας ορκωμοσίας του, ως εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας.
Ο εισαγγελέας θεώρησε το δικαστήριο αναρμόδιο να εκδικάσει την υπόθεση, εισήγηση που αποδέχθηκε ο δικαστής της έδρας και ως εκ τούτου η υπόθεση παραπέμφθηκε στο ανώτατο δικαστήριο. Κατόπιν τούτου ο Μπελέρης θα παραμείνει στις φυλακές, αναμένοντας την δίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο εναντίον της διαφθοράς, που έχει οριστεί για μεθαύριο Πέμπτη.
Διαβάστε επίσης
Σαουδική Αραβία: Επιχείρηση για αποκλιμάκωση στη Γάζα
Ισραήλ: Κρουαζιερόπλοια αναστέλλουν τα δρομολόγιά τους – Θα περάσουν από νησιά της Ελλάδας
Ισραήλ: Πτώματα κατοίκων και μαχητών κείτονται στο έδαφος στο κιμπούτς Κφαρ Αζά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intertech: Ποιος είναι ο Σπύρος Γιαμάς που απέκτησε το 56,9%
- Το πραγματικό μήνυμα του Γιάννη Στουρνάρα: Στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο
- Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
- Εκθεση ΤτΕ: Πώς θα κινηθούν δάνεια, καταθέσεις – Τι φέρνει στις τράπεζες το «Σπίτι μου 2»
