• Gossip

    Στάθης Ψάλτης: Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

    Στάθης Ψάλτης


    Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που ο αγαπητός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης εισήλθε στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας σε κρίσιμη κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή, ο «βασιλιάς του γέλιου» πολεμά με όλη τη δύναμη που έχει, για να βγει νικητής σε αυτή την άνιση μάχη.

    «Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων», αποκαλύπτει στην Espresso άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον που τον επισκέπτεται συχνά.

    Η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς, παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη. Στο πλευρό του, σε αυτή τη σκληρή μάχη, βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, Χριστίνα, που δεν τον αφήνει να βλέπει τηλεόραση και να διαβάζει εφημερίδες για να μην μάθει κάτι για την υγεία του και «πέσει» ψυχολογικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βάσια Τριφύλλη: Ο Στάθης Ψάλτης συνήλθε, έβγαλε το οξυγόνο και μας λέει ανέκδοτα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάθης Ψάλτης: Πώς αντέδρασε ο αγαπητός ηθοποιός στην είδηση του θανάτου του – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η βαρύγδουπη πτώση του Αλιόσσα Γκρίσιν. Οι θηριώδεις ζημιές της Alpha Grissin και πως οι τράπεζες ζήτησαν τα λεφτά τους



    ΣΧΟΛΙΑ