• LIFE&STYLE

    Απόστολος Τσιτσιπάς: Τι δήλωνε για τον Στέφανο και την Πάουλα Μπαντόσα

    • NewsRoom
    Πάουλα Μπαντόσα - Στέφανος Τσιτσιπάς

    Πάουλα Μπαντόσα – Στέφανος Τσιτσιπάς


    Η διαγραφή όλων των φωτογραφιών τους από το κοινό προφίλ που διατηρούν στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα, πυροδότησε αμέσως φήμες χωρισμού.

    Αν και μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ο πατέρας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Απόστολος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον γιο του, αλλά και τη σχέση του με την Ισπανίδα τενίστρια

    Αρχικά, δήλωσε πως «Είναι ευλογία να είσαι πατέρας και προπονητής γιατί είσαι με τα παιδιά σου και μπορείς και συνδυάζεις και τα δύο».

    Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αδιανόητο ξέσπασμα του γιου του κατά της μητέρας του μέσα στο γήπεδο.

    «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κάτι άσχημο, απλά η μητέρα του ίσως ήταν πιεσμένη από τον αγώνα και κάποια πράγματα βγήκαν λίγο πιο υπερβολικά. Εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος ίσως ήθελε από την πλευρά να ήθελε να συγκεντρωθεί», δήλωσε.

    Όσο για τα σχόλια που προκαλούν συχνά οι αναρτήσεις του γιου του, ο Απόστολος Τσιτσιπάς είπε: «Ίσως να μην γνωρίζει κάποιες φορές πώς λειτουργούν κάποια πράγματα της καθημερινότητας. Είναι αυθόρμητος χαρακτήρας».

    Τέλος, σχολιάζοντας τη σχέση του γιου του με την Πάoυλα Μπαντόσα ο ίδιος δήλωσε ότι είναι «Ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, ζουν κάτι μοναδικό και οι δύο γιατί σε αυτό το άθλημα που έχουν επιλέξει, έχουν κάνει και οι δύο πάρα πολλές θυσίες. Έχουν συγχρονιστεί και οι δύο, έχουν ανακαλύψει ο ένας τον άλλο».

    Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου διευκρίνισε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έγιναν πριν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τους «Tsitsidosa» να χωρίζουν.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Davis Cup: Νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Τσιτσιπάς

    Μαρία Σάκκαρη: Το υπέρογκο χρηματικό έπαθλο για τη νίκη της στη Γουαδαλαχάρα και το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι ευχές της Πάουλα Μπαντόσα για τα γενέθλιά του



    ΣΧΟΛΙΑ