ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι πλέον εμφανές ότι η επιτελικότητα και η αριστεία είναι μόνο δυο ωραία σλόγκαν χωρίς πολιτικό περιεχόμενο στη μαρκίζα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ.
«Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ουδέποτε αποδοκίμασε δημόσια τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τις προκλητικές δηλώσεις του με τις οποίες εξίσωνε τους θύτες με τον Αντώνη.
Ούτε καν ψέλλισε δημόσια ότι φέρει πολιτική ευθύνη για την απουσία του λιμενικού κατά τον απόπλου του Blue Horizon αφήνοντας απροστάτευτο έναν πολίτη. Ας μην προσπαθεί να μας πείσει σήμερα για τα αντίθετα.
Η «παραίτηση» του κ. Βαρβιτσιώτη άργησε 6 μέρες», καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη και Νίκου Χαρδαλιά στο δημαρχείο της Αθήνας
Ανδρουλάκης: Να μη στερηθούν ευκαιρίες οι μαθητές σε Έβρο και Θεσσαλία
Μητσοτάκης από Αλεξανδρούπολη: Ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν απαντά στις κατηγορίες περί χούντας: Το CHP σημαίνει χούντα
- Πράσινο φως στο deal DSV-DB Schenker ύψους €14,3 δισ. – Δημιουργείται η μεγαλύτερη εταιρεία logistics παγκοσμίως
- Μαργαρίτης Σχοινάς: Η απάντηση της Ευρώπης στον Τραμπ θα είναι «ζυγισμένη» – «Χτυπάει» εκεί που πρέπει
- Ρωσία: Καταδικάζει τους δασμούς Τραμπ – «Η Ουάσινγκτον δεν θεωρεί ότι δεσμεύεται από τους κανόνες του διεθνούς εμπορικού δικαίου»
