ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέες απώλειες ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Πέμπτης, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού.
Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση, κατά την οποία το κίτρινο μέταλλο ακολουθεί πτωτική πορεία, αλλά αυτή τη φορά εξαιτίας των νέων μακροοικονομικών στοιχείων, που αποδεικνύουν ότι η αγορά εργασίας συνεχίζει να παραμένει ισχυρή, ενώ παράλληλα εκκρεμούν οι ομιλίες έξι αξιωματούχων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, που αναμένεται να δώσουν μερικές ενδείξεις για τη νομισματική πολιτική, που θα αποφασίσει να ακολουθήσει η Κεντρική Τράπεζα στην επερχόμενη συνεδρίαση στις 20-21 Σεπτεμβρίου.
Ο χρυσός Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,1% στα 1.942,50 δολάρια ανά ουγγιά, φτάνοντας στο χαμηλότερό του επίπεδο από τις 25 Αυγούστου.
Το ασήμι Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 1,1% στα 23,24 ανά ουγγιά.
Η πλατίνα Οκτωβρίου έκλεισε με απώλειες 0,6% στα 909,60 δολάρια ανά ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Δεκεμβρίου έκλεισε με άνοδο 0,4% στα 1.215 δολάρια ανά ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός Δεκεμβρίου έκλεισε με απώλειες 0,6% στα 3,76 δολάρια ανά λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Καταδικάζουν την απαγόρευση ανανέωσης διαβατηρίων για τους Λευκορώσους του εξωτερικού
ΣΥΡΙΖΑ: Στις 17 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκαν οι εκλογές
Κακοκαιρία Daniel: Απεγκλωβισμός 185 ατόμων από το Λιμενικό σε χωριά της Μαγνησίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες στη Ζάκυνθο
- Το σχέδιο των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία – Τι προβλέπεται για κατεχόμενα εδάφη και κυρώσεις
- Ιράν: Μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμά του είναι πιθανή, εφόσον οι ΗΠΑ έχουν ρεαλιστική στάση
- Αρθροπλαστική του ισχίου: Τεχνικές ελάχιστης επεμβατικότητας AMIS και υποβοήθηση με σύστημα πλοήγησης το παρόν και το μέλλον
