ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το ΚΕΠΑΘ-Μ (Κέντρο Ελέγχου Περιοχής Αθηνών – Μακεδονίας) επισκέφθηκε την Δευτέρα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.
Οι τρεις τους ενημερώθηκαν από τον διοικητή της ΥΠΑ κ. Δριτσάκο, καθώς και από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, για την προσωρινή αναστάτωση που προέκυψε λόγω των τεχνικών προβλημάτων στο σύστημα προγραμματισμού των πτήσεων της Μεγάλης Βρετανίας.
«Η ελληνική εναέρια κυκλοφορία και η επίγεια εξυπηρέτηση αεροδρομίων λειτούργησαν αποτελεσματικά και ο μεγάλος όγκος των καθυστερήσεων απορροφήθηκε άμεσα. Παραμένουμε σε ετοιμότητα», δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κα Αλεξοπούλου.
Δείτε την ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Toyota: Βλάβη στα συστήματα πληροφορικής παραλύει 12 από τα 14 εργοστάσια στην Ιαπωνία
Στέφανος Κασσελάκης: Η αλήθεια για τις ναυτιλιακές business του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γ. Στουρνάρας: Στους δήμους η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ
- Ασιατικές αγορές: Βυθίζονται ξανά λόγω δασμών Τραμπ – Απώλειες 3,6% για τον Nikkei
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Κινητικότητα για την πληρωμή της Nexans και τη μίσθωση του πλοίου NG Worker
- Δίκη Folli Follie: Ξεκινά η δίκη β’ βαθμού για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο
