ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη σύλληψη ενός άνδρα ως υπαίτιο πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, σε αγροτική έκταση του δήμου Πλατανιά Χανίων, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής
Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Χανίων, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε αγροτική έκταση, στην Τ.Κ. Σέμπρωνα του δήμου Πλατανιά Χανίων.
Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.
Διαβάστε επίσης
Πυροσβεστική: 58 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Πυρκαγιές: Φωτιές σε Βαμβακόφυτο Σιντικής και Άγιο Βλάση Τρίπολης (upd)
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Το 23% της Αττικής κάηκε κατά τα επτά τελευταία χρόνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση CNN για Τραμπ: Η χαμηλότερη αποδοχή των τελευταίων 70 ετών στις ΗΠΑ
- Σιδηρόδρομος: Οι παθογένειες στον ΟΣΕ και η ιστορία των ατυχημάτων από το 2000 μέχρι σήμερα
- Λίβανος: Εντολή εκκένωσης συνοικίας της Βηρυτού από τον ισραηλινό στρατό
- Κοινό μέτωπο Δανίας-Γροιλανδίας κατά της προσπάθειας του Τραμπ να πάρει τον έλεγχο του νησιού της Αρκτικής
