ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ενόχλησή της για ειρωνικά σχόλια και συμπεριφορές κατά υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook.
Όπως ανέφερε η κα. Ακρίτα, «δεν έχουμε δικαίωμα να ειρωνευόμαστε και/ή να χλευάζουμε τους υποψήφιους», προσθέτοντας πως «ο καθένας έχει την ιστορία και τη διαδρομή του».
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οποιοδήποτε μέλος έχει το δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος του κόμματος. Κι εμείς έχουμε το δικαίωμα να υπερψηφισουμε ή να καταψηφίσουμε.
Δεν έχουμε όμως δικαίωμα να ειρωνευόμαστε και/ή να χλευάζουμε τους υποψήφιους. Ο καθένας έχει την ιστορία και τη διαδρομή του. Κι ο πολιτικός πολιτισμός απαιτεί να τον σεβαστούμε, ασχέτως αν θα τον στηρίξουμε ή όχι. Απλά πράγματα.
Διαβάστε επίσης
Τεμπονέρας: Να μετατεθούν οι διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ για μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Πολάκης στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Όχι σε διαδικασία fast track με όρους life style
Νίκος Παππάς: Μόνο παρατάξεις που εκφράζουν ευρύ τόξο δυνάμεων μπορούν να κερδίζουν εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακό φροντιστήριο: Άνοιξαν σήμερα τα τεστ προσομοίωσης για τις Πανελλαδικές – Και συστηματικές επαναλήψεις
- Ντόναλντ Τραμπ: Από το Rose Garden του Λευκού Οίκου τα αποκαλυπτήρια για τους δασμούς – Ανησυχία για το παγκόσμιο εμπόριο
- Κακοκαιρία: Που θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες- Σαρώνει Κρήτη και Ανατολικό Αιγαίο – «Βροχή» 112 σε Κρήτη, Χίο, Σάμο, Ικαρία (βίντεο)
- Ο Παναμάς διέγραψε 107 πλοία που παραβίασαν τις κυρώσεις
