ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ενημέρωση για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την προσεχή Κυριακή, 16 Ιουλίου, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.
Με την ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών «ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους εμπόρους, πως τα εμπορικά καταστήματα βάσει νόμου μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την ερχόμενη Κυριακή 16 Ιουλίου 2023, με προτεινόμενο από τον σύλλογο ωράριο λειτουργίας, 11:00′-18:00’».
Από την έναρξη των φετινών θερινών εκπτώσεων, προσθέτει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καταλήγοντας, «έχει διαπιστωθεί υπερεπάρκεια προϊόντων, μεγάλες εκπτώσεις και έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον και για το λόγο αυτό παροτρύνουμε τους καταναλωτές να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά χαμηλές τιμές, προβαίνοντας σε αγορές που θα καλύψουν τις πραγματικές τους ανάγκες».
Διαβάστε επίσης:
Κλειστή η Ακρόπολη από τις 12 μέχρι τις 17:00 λόγω καύσωνα
Καιρός: Καμίνι η χώρα – «Προελαύνει» ο καύσωνας με 44 βαθμούς Κελσίου
Άδωνις Γεωργιάδης: Οφείλουμε να προστατεύσουμε την υγεία των εργαζόμενων διανομέων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της S&P – Ελπίδες & αγωνία για την αναβάθμιση στη σκιά του Τραμπ
- Helleniq Energy: Επόμενη χώρα ανάπτυξης στις ΑΠΕ η Βουλγαρία- Επενδύσεις 4 δισ. στην πενταετία
- Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα) και ένα quiz με εφοπλιστικούς τσακωμούς
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Αpple, JPMorgan, χρυσό και πετρέλαιο
