• Πολιτική

    Με κάμερες και μυστικούς αστυνομικούς αναζητά η ΕΛ.ΑΣ τον δολοφόνο των οδηγών ταξί

    • NewsRoom
    ταξί


    Κάμερες και μυστικούς αστυνομικούς σε συγκεκριμένους φωτεινούς σηματοδότες επί της λεωφόρου Κηφισίας, ρίχνει η ΕΛ.ΑΣ στη μάχη, προκειμένου να εντοπίσει το συντομότερο δυνατό τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί.

    Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, υποστηρίζουν ότι ο δράστης και στις δύο επιθέσεις εναντίον των οδηγών ταξί, επιβιβάστηκε στα ταξί τη στιγμή που το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε κάποιο φανάρι όχι σε ένα τυχαίο σημείο των δρόμων σταματώντας τους με σινιάλο. Μάλιστα οι αστυνομικοί στην προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του δράστη αναφέρουν πως η πρόθεσή του είναι να διαπιστώνει πρώτα ότι το ταξί δεν έχει άλλους πελάτες μέσα και ότι ταιριάζει το προφίλ του οδηγού στους δολοφονικούς του στόχους.

    Το GPS έδειξε τα φανάρια

    Στη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στις 28 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί εξετάζοντας την πορεία που ακολούθησε από το σπίτι του έως το σημείο της δολοφονίας, μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS), διαπίστωσαν ότι όλες οι στάσεις που έκανε με το όχημα ήταν σε φωτεινούς σηματοδότες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ. Σταθάκης: Επιβεβαίωσε στη ΓΕΝΟΠ τις ασφυκτικές πιέσεις των Θεσμών για πωλήσεις μονάδων της ΔΕΗ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Wise Man: H ισχυρή ομάδα της Alpha Bank και γιατί η Motor Oil πήγε στην Ιρλανδία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κλείνουν» από το Πάσχα τα παραθυράκια για όσους δεν κόβουν αποδείξεις – Όλες οι αλλαγές του ΥΠΟΙΚ



    ΣΧΟΛΙΑ