• City Stories

    Πώς έχασε βάρος και λίπος η Δέσποινα Βανδή;

    Δέσποινα Βανδή


    Σίγουρα όταν κάποιος αναφέρεται στα πιο.. καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz, σίγουρα δεν μπορεί να μην έχει στο μυαλό του τη Δέσποινα Βανδή.

    Η ελληνίδα τραγουδίστρια μέσα από πολλές θυσίες και πολύ κόπο, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο σώμα, ακολουθώντας πιστά ένα πρόγραμμα διατροφής, το οποίο η ίδια αποκάλυψε.  Το πρόγραμμα αυτό, περιλαμβάνει αφενός τροφές που δίνουν ενέργεια, την οποία χρειάζεται για την αυστηρή γυμναστική που κάνει και αφετέρου άλλες που την βοηθούν να κάψει λίπος.

    Φυσικά, η γυμναστική είναι σχεδόν καθημερινή στο πρόγραμμά της και περιλαμβάνει τα εξής: βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομος, pilates reformer, κοιλιακοί και ραχιαίοι. Σε περίπτωση που δεν έχει και την καλύτερη των ορέξεων για να πάει στο γυμναστήριο, βγαίνει να κάνει τζόκινγκ κοντά στην θάλασσα, push-ups στην άμμο, ασκήσεις με βάρη στο νερό και ασκήσεις στίβου, με έμφαση στα πόδια και τα χέρια.

    Αυτό είναι το πρόγραμμα διατροφής της Δέσποινας Βανδή:

    Πρωινό
    1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα

    Δεκατιανό
    Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών

    Μεσημεριανό
    Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά

    Απογευματινό
    Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί

    Βραδινό
    Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αιφνιδιαστική εξέλιξη: «Πάγωσαν» οι υπογραφές στις αναδιαρθρώσεις από τις τράπεζες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευχαριστημένος ο Τραμπ από την προεδρία του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O ESM πρέπει να γίνει ένα «ευρωπαϊκό ΔΝΤ»



    ΣΧΟΛΙΑ