• City Stories

    ΠΡΟΣΟXΗ – Nέα απάτη: Υπόσχονται δωρεάν αυτοκίνητο και σε χρεώνουν 500 ευρώ

    • NewsRoom
    Απάτη


    Μια μεγάλη απάτη με αυτοκίνητα δείχνει να έχει ήδη τα πρώτα κρούσματα και στην Ελλάδα. Τι αφορά αυτή η απάτη; Με την καταβολή ενός ποσού σε μια εταιρεία αλλά και με προσέλκυση άλλων ατόμων  στο project αυτό, παρέχεται δωρεάν ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων.

    Θα σου άρεσε να οδηγείς ένα αυτοκίνητο με μηδενικό κόστος; Έλα να γίνεις μέρος της πρώτης κοινότητας δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου» φέρεται να είναι το σλόγκαν εταιρείας που αποτελεί τη «βιτρίνα» για να εξαπατηθούν πολλοί άνθρωποι.

    Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί από Ιταλούς, δύο αδέρφια σύστησαν αυτήν την εταιρεία στην Γερμανία και έχοντας το σύστημα της πυραμίδας κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να συγκεντρώσουν πάνω από 10 εκ. ευρώ. Πώς δημιουργείται αυτή η απάτη; Το κάθε θύμα ενημερώνεται ότι πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό κοντά στα 500 ευρώ, προσελκύοντας όμως παράλληλα και άλλα μέλη, με αντάλλαγμα αφενός τη δωρεάν χρήση ποιοτικών αυτοκινήτων, χωρίς τα λειτουργικά κόστη (τέλη κυκλοφορίας, αλλαγές ελαστικών κλπ) να είναι δικά τους και αφετέρου την είσπραξη χρημάτων εφόσον δημιουργηθεί το δικό τους ατομικό δίκτυο που συνεχώς θα αυξάνεται. Στις έρευνες αυτές συμμετείχαν πάνω από 23.000 άτομα.

    Καλό είναι λοιπόν πρίν πραγματοποιήσει κάποιος μια κίνηση να την σκεφτεί καλά γιατί οι κίνδυνοι ενδέχεται να είναι αρκετοί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετς, η πιο ευρωπαϊκή γωνιά της Αθήνας: 7 vintage μαγαζιά με θέα την Ακρόπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο ωραία στέκια για καφέ στην Κηφισιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουκάκι:Τα καλύτερα στέκια για καφέ, ποτό και φαγητό σε μια από τις πιο cool γειτονιές της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ