ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Viohalco S.A. (η Εταιρία) γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, αποφάσισε την έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και τη διανομή μεικτού μερίσματος 0,12 ευρώ ανά μετοχή.
Το μεικτό ποσό 0,12 ευρώ ανά μετοχή, υπόκειται σε παρακράτηση φόρου μερισμάτων 30% (*) σύμφωνα με τη Βελγική νομοθεσία.
Η ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων του μερίσματος (record date) είναι η Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 (ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023). Η ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος είναι η Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023, μέσω της τράπεζας ING Belgium.
Όσον αφορά στους μετόχους που οι μετοχές τους διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, και τηρούνται στο Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε., η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω των Χειριστών του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), αφού τα ποσά καταβληθούν στους Χειριστές από το Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.
Διαβάστε επίσης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 20 Ιουνίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,20 ευρώ ανά μετοχή
Cenergy: Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ/μετοχή
──────────────────
Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr
Εκλογές 2023 – Οδηγός: Πού και πώς ψηφίζουμε στις 25 Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρηνική Ενέργεια: Ρωσία και Κίνα επιδιώκουν συνεργασία με τον μεγαλύτερο παραγωγό ουρανίου της Αφρικής
- ΗΠΑ για ReArm Europe: Μην αποκλείσετε τις αμερικανικές εταιρείες από τα εξοπλιστικά
- Kίνημα Δημοκρατίας: Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και η παράκτια αλιεία
- Λυκουρέζος: Δε με φοβίζει ο θάνατος, αλλά η διαδρομή προς αυτόν – Η ευθύνη μας απέναντι στον εαυτό μας
