ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο μήνυμα για την κάλπη της 25ης Ιουνίου έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εστιάζοντας στα βασικά ζητήματα που απασχόλησαν και θα απασχολήσουν το επιτελείο του, δηλαδή την υγεία, την παιδεία και τα εργασιακά.
Στο πρώτο σποτ πριν από τις δεύτερες εκλογές επισημαίνονται τα εξής: «Προχωράμε ενωμένοι. Για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη παιδεία. Για μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς και λιγότερες ανισότητες. Γιατί η Ελλάδα προχωράει μπροστά και δεν αφήνει κανέναν πίσω».
Το σποτ ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γράφοντας τα εξής: «Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες. Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά!»
Η Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν αφήνει κανέναν πίσω. Θα αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με καλύτερη δημόσια υγεία και σύγχρονη δημόσια παιδεία. Με καλύτερους μισθούς για όλους και λιγότερες ανισότητες.
Για μια Ελλάδα που προχωρά Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά! pic.twitter.com/HDgtzGF4lE
— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) May 29, 2023
Διαβάστε επίσης:
Γιούργκεν Χαρτ: «Οι ‘Ελληνες εμπιστεύτηκαν τον πραγματιστή Μητσοτάκη»
Φρέντι Μπελέρης: Στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα
Χρηματιστήριο: Βασιλάκης, Βαρδινογιάννης, Χόλτερμαν, Εξάρχου και Ιωάννου έδωσαν νέα υψηλά 9 ετών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υδρόγειος Ασφαλιστική: Αναπτυξιακή πορεία και ισχυρές επιδόσεις το 2024
- Euroxx Securities για TΙΤΑΝ: Θετικές προοπτικές αλλά η μετοχή χρειάζεται «ανάσες»
- Κικίλιας: Η δικαιοσύνη ερευνά τους φακέλους των ΜΚΟ – Στα 34 – 36 εκατ. ευρώ μείωση των λιμενικών τελών
- ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις επιχειρηματικότητας σε 5 περιοχές με επιχορήγηση 14.800 ευρώ
