array(0) {
}
        
    
Menu

Αναχώρησαν χθες από τα λιμάνια για τα νησιά 25.521 επιβάτες

Business

Τέλος εποχής για το MTV News μετά από 36 χρόνια

MTV NEWS
Comments

Κλείνει οριστικά το MTV News, καθώς η μητρική εταιρεία Paramount Global ανακοίνωσε ότι προχωρά σε περικοπές του εργατικού δυναμικού του στις ΗΠΑ κατά 25%.

Το δίκτυο άρχισε ως εκπομπή το 1987 και έγινε πολιτιστική τάση για εκατομμύρια θεατές της Gen X τη δεκαετία του 1990.

1

Σε ανακοίνωση προς το προσωπικό, ο πρόεδρος των Showtime/MTV Entertainment Studios και Paramount Media Networks, Κρις ΜακΚάρθι ανέφερε ότι, παρά την «επιτυχία της Paramount στο streaming, συνεχίζουμε να νιώθουμε πίεση από ευρύτερα οικονομικά προβλήματα, όπως πολλοί στο επάγγελμά μας».

«Ανώτερα στελέχη σε συντονισμό με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού συνεργάζονται τους τελευταίους μήνες για να καθορίσουν τη βέλτιστη οργάνωση για τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής μας. Ως αποτέλεσμα, λάβαμε την πολύ δύσκολη, αλλά απαραίτητη απόφαση να περιορίσουμε την εγχώρια ομάδα μας κατά περίπου 25%», πρόσθεσε.

«Πρόκειται για μια δύσκολη, αλλά σημαντική στρατηγική αναπροσαρμογή του ομίλου μας. Μέσω της κατάργησης ορισμένων τμημάτων και με τον εξορθολογισμό άλλων, θα είμαστε σε θέση να μειώσουμε το κόστος και να δημιουργήσουμε μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση για την επιχείρησή μας καθώς προχωράμε» συμπλήρωσε.

Το MTV News έγινε επιτυχημένο στο νεότερο κοινό όταν ο συντάκτης του Rolling Stone που έγινε τηλεοπτικός παρουσιαστής Κερτ Λόντερ εντάχθηκε στο δίκτυο το 1987 και ξεκίνησε το πρόγραμμα The Week in Rock.

Το 1992, οι υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον και Ρος Περό εμφανίστηκαν σε συνεντεύξεις του MTV News, ανίκανοι να αντισταθούν στην επιρροή του καναλιού στους νεότερους θεατές.

Διαβάστε επίσης:

Capital Economics: Αυξάνεται η αβεβαιότητα στην Ελλάδα λόγω των εκλογών

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναχώρησαν χθες από τα λιμάνια για τα νησιά 25.521 επιβάτες
Εθνική Τράπεζα: Δίνει δωρεάν 795.838 μετοχές σε 25 στελέχη
Με πλοία διακινήθηκε το 67,4% των εμπορευμάτων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Παπαστεργίου: Όσα δήλωσε για AI Factory, Youth Pass, πιστοποιητικά και ψηφιοποίηση
Εγνατία Οδός: Τροχαίο ατύχημα στη σήραγγα του Δρίσκου – Έχουν εγκλωβιστεί άτομα σε όχημα
ΕΚΤ: Έτοιμη για έβδομη μείωση επιτοκίων στη σκιά των δασμών του Τραμπ
Η στρατηγική διάσταση του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού και το αναφαίρετο δικαίωμα επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης
Χαρδαλιάς: Κατασχέθηκαν 4,2 τόνοι ακατάλληλα προϊόντα ενόψει Πάσχα – Συνολικά πρόστιμα 157.000 ευρώ
Ανεπάρκεια της τριγλώχινας βαλβίδας και η σύγχρονη αντιμετώπισή της
Κατώτατος μισθός ναυτικών: Στα 690 δολάρια από 1 Ιανουαρίου 2026