• Πολιτική

    Ζουράρις: Τα κ…λόπαιδα πάνε σε ιδιωτικά πανεπιστήμια – ΝΔ: Ειλικρινής εκφραστής του «Πολακισμού»

    • NewsRoom
    Κώστας Ζουράρις

    Κώστας Ζουράρις


    «Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Ζουράρις δεν θα ήταν καν υποψήφιος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του Κώστα Ζουράρι σε δελτίο ειδήσεων σχετικά με τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματός του και την κριτική που άσκησε στην διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    «’Το μεγάλο σκάνδαλο επί 4ετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra’, ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ζουράρις, ενώ σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η Μαρία Σαράφογλου, απάντησε:

    ‘Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες’.

    Σε επόμενη διευκρινιστική ερώτηση από τη Μαρία Σαράφογλου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε: «Μη με διακόπτετε. Σας υπενθυμίζω ότι είμαστε συνιδιοκτήτες στην τηλεόραση ως πολίτες εσείς κι εγώ. Κυρία μου, να μου κάνετε τη χάρη. Έχω 3 λεπτά για να μιλήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

    Σημειώνεται ότι σε δελτίο του ΑΝΤ1, ο κ. Ζουράρις ανέφερε εκτός άλλων πως «Το μεγάλο σκάνδαλο επί 4ετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra», ενώ σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η δημοσιογράφος απάντησε: «Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες».

    Συνεχίζοντας είπε πως «Πρέπει επίσης να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτό το τερατούργημα της Κεραμέως, που έστειλε τα παιδιά στα ιδιωτικά εμποροχρηματιστήρια… τα πλουσιόπαιδα, τα κ…λόπαιδα, αυτά που έχουν λεφτά», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αχαΐα, Ιάσωνα Φωτήλα.

    Διαβάστε επίσης: 

    Δημοσκόπηση MRB: Στις 4,8 ποσοστιαίες μονάδες ανοίγει το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου



    ΣΧΟΛΙΑ