ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιακή άφιξη στο λιμάνι της Μυκόνου έκανε το mega-yacht «Opera» αξίας 400 εκατομμυρίων ευρώ.
Η εντυπωσιακή θαλαμηγός, που έχει μήκος 146 μέτρα, συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων yacht του κόσμου. Ανήκει στο υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sheikh Abdullah bin Zayed al Nahyan, και όπως μεταδίδει το Mykonos Live TV, προκάλεσε δέος σε όσους το είδαν από κοντά.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το «Opera» παραδόθηκε φέτος στον ιδιοκτήτη του από τα ναυπηγεία Lurssen στη Γερμανία με το κόστος του να ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια ευρώ.
Πολλές λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά και τις ανέσεις που παρέχει δεν έχουν γίνει γνωστές γιατί οι κατασκευαστές του τις κρατούν μυστικές.
Από τα λίγα που έχουν διαρρεύσει είναι πως μπορεί να φιλοξενήσει 48 άτομα σε 24 καμπίνες και 80 μέλη πληρώματος, ενώ διαθέτει ελικοδρόμιο, πισίνα και beach club.
Δείτε το βίντεο από το Mykonos Live TV:
Δείτε βίντεο από την κατασκευή του:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: «Τσεκούρι» ανά 100 ευρώ από 1η Ιουλίου στις επιχειρήσεις χωρίς ψηφιακό πελατολόγιο
- Χονγκ Κονγκ: Αναστέλλει τις αποστολές δεμάτων στις ΗΠΑ ως απάντηση στους δασμούς Τραμπ
- Κικίλιας: Δεν αναμένονται αυξήσεις στα εισιτήρια από την 1η Μαΐου
- Μπατζελή για διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ: Πρόκειται για τη διαγραφή μιας ιστορίας για πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου
