• Πολιτική

    Μάντζος: Διαστρεβλώνει τη θέση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Βουλή ο Σκέρτσος

    • NewsRoom
    O Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

    O Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ


    Για διαστρέβλωση εκ νέου όχι μόνο της πολιτικής θέσης, αλλά και της ψήφου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή από τον Άκη Σκέρτσο, κάνει  λόγο ο Δημήτρης Μάντζος.

    «Διαστρέβλωσε εκ νέου σήμερα όχι μόνο την πολιτική θέση αλλά και την ψήφο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Μάντζος, τονίζοντας ότι «χωρίς δισταγμό είπε πως το Κίνημα καταψήφισε τα βιομηχανικά διδακτορικά και τα διπλά προγράμματα σπουδών, ενώ η αλήθεια είναι πως ψηφίσαμε ΝΑΙ και στις δυο διατάξεις (άρθρα 72 και 96 ν. 4957/2022). Ό,τι ακριβώς ισχύει και για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του για την ψηφιακή κάρτα εργασίας (άρθρο 74 ν. 4808/2021)».

    Επισυνάπτοντας το πρακτικό της ψηφοφορίας όπου φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ στις συγκεκριμένες διατάξεις, ο κ. Μάντζος ανέφερε πως ο κ. Σκέρτσος, ως υπουργός τόσα χρόνια, όφειλε να έχει διαβάσει τον Κανονισμό της Βουλής και να μην επαναλαμβάνει ασύστολα ψεύδη.

    «Δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ούτε και με το νέο ήθος που φανταζόμαστε ότι ως νέος άνθρωπος θα ήθελε να φέρει στην πολιτική»,  δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ανδρουλάκης: «Fake news και προπαγάνδα της ΝΔ όσα συνεχίζει να υποστηρίζει για την αρνητική στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ περί «τερατογενέσεων»



    ΣΧΟΛΙΑ