ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις 6,2 μονάδες ανέβηκε η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, με το κυβερνών κόμμα να επανασυσπειρώνεται και την αξιωματική αντιπολίτευση να εμφανίζει μόνον οριακά κέρδη, ενώ το ΠΑΣΟΚ συμπιέζεται κάτω από το 9% (στο 8,9%)με την αναγωγή επί των εγκύρων.
Παράλληλα, μειώνονται οι αναποφάσιστοι – πράγμα που εξηγεί την άνοδο των δημοσκοπικών ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας.
Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι το 62% απαντά ότι προτιμά δεύτερες εκλογές, ακόμα κι αν στις 21η Μαΐου μπορεί να συγκροτηθεί κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης
Live: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αιγάλεω
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intertech: Ποιος είναι ο Σπύρος Γιαμάς που απέκτησε το 56,9%
- Το πραγματικό μήνυμα του Γιάννη Στουρνάρα: Στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο
- Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
- Εκθεση ΤτΕ: Πώς θα κινηθούν δάνεια, καταθέσεις – Τι φέρνει στις τράπεζες το «Σπίτι μου 2»
