ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο πρακτικής για την νέα εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, που αφορά στελέχη και εκπαιδευόμενους Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, καθώς και φοιτητές και σπουδαστές Ναυτιλιακών και γενικά όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ναυλομεσίτη.
Το θέμα του σεμιναρίου είναι:
«P+I CLUB»
Εισηγητής θα είναι το μέλος του Συνδέσμου και μέλος της Επιτροπής Επιμόρφωσης κ. Θάνος Παπαδόπουλος.
Η διάρκειά του θα είναι συνολικά 9 διδακτικές ώρες.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι ως εξής:
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 6,30 – 9,30 μ.μ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 6,30 – 9,30 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 6,30- 9,30 μ.μ.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω ΖΟΟΜ
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία για τις απαραίτητες λεπτομέρειες, στα τηλ. 210 4220055, κιν. 6937-573461, καθημερινά, ώρες 10.00 – 20,00
Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι η μετάδοση της πρακτικής εμπειρίας και των γνώσεων των ναυτιλιακών παραγόντων προς τους μελλοντικούς Μεσίτες Ναυλώσεων και Αγοραπωλησιών Πλοίων, με τελικό στόχο την άνοδο του επιπέδου της Ναυτιλιακής αγοράς.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.hsa.gr και το Facebook “ΗELLENIC SHIPBROKERS
Διαβάστε επίσης:
Μηχανική βλάβη Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου στην Κέρκυρα
Κορκίδης (ΕΒΕΠ): Το λιανικό εμπόριο τροφίμων αντιμετωπίζει μια χρονιά νέων καταστάσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intertech: Ποιος είναι ο Σπύρος Γιαμάς που απέκτησε το 56,9%
- Το πραγματικό μήνυμα του Γιάννη Στουρνάρα: Στον πόλεμο, όπως στον πόλεμο
- Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
- Εκθεση ΤτΕ: Πώς θα κινηθούν δάνεια, καταθέσεις – Τι φέρνει στις τράπεζες το «Σπίτι μου 2»
