• LIFE&STYLE

    Οικειοθελής αποχώρηση-σοκ από το Survivor

    • NewsRoom
    Ο Στάθης Σχίζας ανακοινώνει ότι αποχωρεί από το Survivor

    Ο Στάθης Σχίζας ανακοινώνει ότι αποχωρεί από το Survivor


    Την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς αποφάσισε ξαφνικά ο νικητής του περσινού Survivor, Στάθης Σχίζας, σοκάροντας τηλεθεατές και συμπαίκτες.

    Μια συζήτηση που είχε ο Στάθης με την Ελευθερία Ελευθερίου για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναστάτωσε τον παίκτη με αποτέλεσμα να αποφασίσει να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

    Ο παίκτης των Διασήμων δήλωσε κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού:

    «Τελείως τυχαία, ακριβώς την ίδια μέρα, πέρσι μπήκα στο δικό μου Survivor. Μπήκα με τόσο πολλή αγάπη πραγματικά, τόσο πάθος, γιατί ήταν όνειρο μου να ζήσω αυτή την εμπειρία. Το ζω, ο κόσμος με αγαπάει, ο κόσμος με αναδεικνύει νικητή για τις αξίες και την ηθική μου και έρχομαι σε αυτό το παιχνίδι φέτος και βλέπω ένα διαφορετικό παιχνίδι.

    Βλέπω ένα παιχνίδι απάνθρωπο, ένα παιχνίδι ανθρωποφάγο, ένα παιχνίδι που για τα χρήματα μπορούν να γίνουν τα πάντα. Φίλοι να πουλάνε φίλους, φίλοι να κάνουν πλάτες σε άλλους φίλους, άλλος να λέει “πρόσεχε μου την κοπέλα μου” και αυτός να κάνει κάτι μαζί της, φίλοι του έξω να κάνουν πλάτη σε αυτόν.

    Έχουμε καταντήσει κάτι τελείως έξω από τα νερά μου, κάτι τελείως έξω από την αξιοπρέπεια μου. Με έχουν βρίσει όταν δεν με έχει πει στη ζωή μου κανείς ψεύτη και όλα αυτά τα επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν απέναντι μου. Είναι κάτι πολύ ξένο για μένα αυτό το παιχνίδι. Ξέρω ότι θα χαρούν όλοι με αυτό που θα πω αλλά κυρίως με νοιάζει που χαίρομαι εγώ.

    Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι, τέλος και η απόφαση μου είναι μετά από πολύ ώριμη σκέψη. Σεβαστείτε αυτό που λέω, δεν μου ταιριάζει το παιχνίδι. Γυρνάω στην οικογένειά μου».

    Τι συνέβη

    Όπως έγινε γνωστό η Ελευθερία με την είσοδό της στο Survivor μετέφερε πληροφορίες για την Αλεξάνδρα στον Στάθη με αποτέλεσμα ο παίκτης να πέσει ψυχολογικά.

    Σύμφωνα με την εκπομπή Γεια σου στον ΣΚΑΪ, αρχικά η Ελευθερία, η οποία είναι φίλη με την Αλεξάνδρα, είπε στον Στάθη ότι όλα είναι καλά έξω.

    Στη συνέχεια, όμως, επειδή ο Νίκος Μπάρτζης έκανε επίθεση στην Ελευθερία, λέγοντάς της ότι βρίσκεται ερωτικά το βράδυ με τον Μάριο Πρίαμο, κι επειδή είναι φίλος με τον Στάθη, θεώρησε ότι πρέπει κάπως να τον εκδικηθεί, το «γύρισε» και αποφάσισε να πει ένα ψέμα για την Αλεξάνδρα στον Στάθη.

    Αυτό που του είπε ήταν ότι η Αλεξάνδρα περνάει πάρα πολύ καλά έξω, ανεβάζει συνέχεια stories στο Instagram, είναι συνέχεια στα μπουζούκια, είναι με φίλους και γενικότερα γυρνάει έξω.

    Όλο αυτό αναστάτωσε τον Στάθη, καθώς η Ελευθερία άφησε υπονοούμενα ότι η σχέση του με την Αλεξάνδρα περνάει κρίση.

    Όπως μετέδωσε η εκπομπή, ο Στάθης καταρρακώθηκε γιατί είναι τρομερά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα και είναι κάτι που τον ταρακούνησε πάρα πολύ.

    Το θάψιμο Ελευθερίας-Ευρυδίκης για Μπάρτζη:

    Η αντίδραση της Αλεξάνδρας

    Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Στάθη, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram:

    «Φεύγεις με το ήθος, τις αρχές και την αξιοπρέπειά σου. Και πάνω από όλα με το κεφάλι ψηλά. Η ψυχική υγεία δεν εξαγοράζεται με κανένα έπαθλο και καμία χρηματική αμοιβή… Σε περιμένω», ήταν το μήνυμα της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, αλλά και του περσινού Survivor.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Ποιοι είναι υποψήφιοι στο Survivor

    Παρά την αποχώρηση του Στάθη, η ομάδα του, η οποία ηττήθηκε από τους Μαχητές έπρεπε να προσέλθει στην κάλπη και να δώσει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας.

    Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, συνολικά 6, συγκέντρωσε η Ελευθερία, ενώ ακολούθησε η Ευρυδίκη με 4 και ο Νίκος με 2.

    Μάλιστα, ακόμα και ο Μάριος ψήφισε αρνητικά την Ελευθερία.

    «Το περίμενα. Φυσικά και είναι αποδεκτή η ψηφοφορία. Δεν έχω να πω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτοί που πήγαν εκεί και ψήφισαν να το έκαναν μόνο για αγωνιστικούς λόγους», δήλωσε η παίκτρια των Κόκκινων.

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά.

    Δείτε το trailer για το αποψινό επεισόδιο 6/3:

    Διαβάστε επίσης:

    Παγιδευμένοι: Η Άννα ζητάει βοήθεια από τον Γεράσιμο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ