ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι συμβαίνει με Intralot και Optima, ο παφ πουφ Δουζόγλου και ο Λίνκολν, οι νέες business της εφοπλίστριας, ποιοι τραπεζίτες πήγαν στον Στουρνάρα, τα SMS Παπασταύρου και τι γύρευε ο Παπαδημητρίου στο Κολωνάκι (φωτό)
Την ανάγκη τεράστιας βοήθειας και στήριξης στην Τουρκία και τη Συρία που επλήγησαν από μία «βιβλική καταστροφή», υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων σήμερα στις Βρυξέλλες.
«Θα έχω την ευκαιρία, ευθύς εξαρχής, να ενημερώσω τους συναδέλφους μου για την επίσκεψή μου στις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές της Τουρκίας και, πέραν αυτού, να συζητήσουμε πώς μπορούμε να σταθούμε δίπλα στα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Λυπάμαι που το λέω, επρόκειτο για μια βιβλική καταστροφή, πρωτοφανή. Κατά συνέπεια, χρειάζεται μια τεράστια βοήθεια και μια τεράστια στήριξη», δήλωσε ο Ν. Δένδιας.
Εξάλλου, πρόσθεσε ο Ν. Δένδιας, ότι σήμερα το Συμβούλιο θα εξετάσει μια σειρά από σημαντικά θέματα, όπως η Ουκρανία, τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν, αλλά και ζητήματα που εγείρουν η κλιματική αλλαγή και η τεράστια πρόκληση της προστασίας του περιβάλλοντος.
Διαβάστε επίσης:
Μπορέλ: Το πιο επείγον ζήτημα για τον ουκρανικό στρατό είναι η προμήθεια πυρομαχικών
Ουκρανία: Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πηγές ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Γίνονται ενέργειες για περαιτέρω συνεργασίες με ερευνητές και ιδρύματα εγνωσμένου κύρους
- Γ. Στουρνάρας: Στους δήμους η είσπραξη του ΕΝΦΙΑ
- Ασιατικές αγορές: Βυθίζονται ξανά λόγω δασμών Τραμπ – Απώλειες 3,6% για τον Nikkei
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Κινητικότητα για την πληρωμή της Nexans και τη μίσθωση του πλοίου NG Worker
