ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο εισήχθη την Τετάρτη η Μαρία Ναυπλιώτου, όπως γνωστοποίησε η ίδια με βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram
Η δημοφιλής ηθοποιός ένιωσε οξύ κοιλιακό άλγος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση για αφαίρεση χολής.
Η ηθοποιός λέει στο βίντεο που μοιράστηκε:
«Καλημέρα σας! Σας μιλάω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, εχθές ήρθα εδώ με οξύ κοιλιακό άλγος και μετά τις εξετάσεις των γιατρών έκανα επέμβαση αφαίρεσης χολής. Δυστυχώς τις επόμενες ημέρες δεν θα μπορώ να είμαι πάνω στη σκηνή. Λυπάμαι πολύ για την αναστάτωση που θα έχετε όσοι είχατε αγοράσει εισιτήριο. Σωματικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.
Την Τετάρτη θα είμαστε πάλι μαζί. Λυπάμαι πολύ, αυτό ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω, ούτε να αποτρέψω. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά σύντομα».
Το επόμενο διάστημα, η Μαρία Ναυπλιώτου θα απέχει από τις επαγγελματικές και θεατρικές υποχρεώσεις της.
Δείτε το βίντεο που ανέβασε σε Instagram Story:
Διαβάστε επίσης:
Η Ρις Γουίδερσπουν θέλει να αποκτήσει την Άρσεναλ – Η αμύθητη περιουσία της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη