• Top Stories

    Δ. Καμμένος: Η δήλωση Φίλη με προσβάλλει ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα

    Δημήτρης Καμμένος

    Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής ΑΝΕΛ


    Πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό realfm το Σάββατο (18 Φεβρουαρίου), όπου και ζήτησε από την κυβέρνηση να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις Φίλη πως «Φυσικός σύμμαχος των ΑΝΕΛ είναι το ΠΑΣΟΚ κι ας βρωμάει».

    Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως η «η δήλωση Φίλη με προσβάλλει ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα, καθώς και όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, που υποστηρίξαμε και βάλαμε πλάτη για αυτή την κυβέρνηση. Δεν καταλαβαίνω αυτήν τη σιγή και δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβε και ο ίδιος (ο Νίκος Φίλης) τι είπε».

    Ακόμη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ζήτησε από την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να παύσουν τα υπονοούμενα. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ ταχθεί υπέρ της άποψης του πρώην υπ. Παιδείας, τότε «να μας κάνουν μια επίσημη πρόταση, να βγούμε από την κυβέρνηση και να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ».

    Καταλήγοντας, ο κ. Καμμένος είπε ότι «Εδώ γίνεται χαμός με την αξιολόγηση και εμείς ασχολούμαστε με τα βρώμικα του Φίλη».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο «εμφύλιος» που κήρυξε ο Ν. Φίλης αρχίζει να παίρνει διαστάσεις – Στην αντεπίθεση οι ΑΝΕΛ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Αναπάντητα τα ερωτήματα από τον Αλ. Τσίπρα – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήλωση-κόλαφος από Α. Μέρκελ: Προβληματική η αξία του ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ