ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ουκρανικές δυνάμεις διατηρούν τις θέσεις τους έναντι των ρωσικών στρατευμάτων στο Ντονμπάς και πραγματοποιούν μικρές προόδους σε ορισμένες περιοχές, δήλωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
“Συνολικά, κρατάμε τις θέσεις μας”, δήλωσε ο Ζελένσκι στο βιντεοσκοπημένο διάγγελμα που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής. “Υπάρχουν επίσης ορισμένες περιοχές στο μέτωπο όπου σημειώνουμε μικρή πρόοδο”.
Ο Ζελένσκι τόνισε ότι η Ουκρανία, που δέχεται κύματα ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων, έχει ενισχύσει την αντιαεροπορική της άμυνα και θα συνεχίσει να τη βελτιώνει με το νέο έτος για να προστατεύσει τόσο τα εδάφη της όσο και ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Διαβάστε επίσης
Βραζιλία: Ο Μπολσονάρου έφυγε για τις ΗΠΑ δύο ημέρες πριν να λήξει η θητεία του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεξικό: Επιμένει στον διάλογο μετά το νέο μέτωπο της κυβέρνησης Τραμπ για δασμούς 21% στις μεξικανικές ντομάτες
- Σπύρος Μπιμπίλας για Κούγια: Δεν θα αποσύρω τις αγωγές για ηθικούς λόγους
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία επιτυχία της πολιτισμικής μας διπλωματίας»
- Skoda: Έσοδα ρεκόρ 27,8 δισ. ευρώ και κέρδη 2,3 δισ. ευρώ το 2024
