ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πού θα πάει η Intrakat, o δυνατός τζίρος της ΓΕΚ, τι συμβαίνει με τον Φέσσα, το τετ α τετ Μεγάλου – Πετραλιά, η κρίσιμη ημέρα για Σκλαβενίτη, τι συμβαίνει στο Ελληνικό, τα δίδυμα του Λούτον και η καλή -πλατινομαλλούσα- συνεργάτης του υπουργού
Το 93,72% επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Πλαίσιο κατέχει ο Γιώργος Γεράρδος και ο Κωνσταντίνος Γεράρδος, στο πλαίσιο της Δημόσιας Πρότασης που έχουν υποβάλει για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.
Σύμφωνα με τη νεώτερη ανακοίνωση της Πλαίσιο:
Η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» (εφεξής η «Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Ν. 3556/2007 και δη κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε την 28.12.2022 από τους κ.κ. Γεώργιο Γεράρδο και κ. Κωνσταντίνο Γεράρδο και σε συνέχεια της από 22.12.2022 ανακοίνωσης της Εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/20071, με την οποία γνωστοποιήθηκε η υπογραφή της Συμφωνίας Μετόχων, συνεπεία της οποίας οι Βασικοί Μέτοχοι ασκούν συντονισμένα τα δικαιώματα ψήφου που κατέχουν στην Εταιρεία ανακοινώνει τα εξής:
Ο Γεώργιος Γεράρδος έχει αποκτήσει από την προηγούμενη γνωστοποίησή του έως και την 27.12.2022 συνολικά 856.153 μετοχές της Εταιρείας, που αντιστοιχούν σε 3,88% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατά συνέπεια, οι Βασικοί Μέτοχοι, κ.κ. Γεώργιος Γεράρδος και Κωνσταντίνος Γεράρδος, κατέχουν από κοινού 20.688.821 δικαιώματα ψήφου που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 93,72% του συνόλου των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ως ακολούθως:
Διαβάστε επίσης:
Πλαίσιο: Στο 93,72% το ποσοστό των Γιώργου και Κωνσταντίνου Γεράρδου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: Πολύ σημαντικό ένας πολίτης να είναι οικονομικά εγγράμματος – Παρουσιάστηκε το «Αλφαβητάρι της οικονομίας για εφήβους»
- Η Novo Nordisk επενδύει σε Νέα Υπερσύγχρονη Μονάδα Παραγωγής
- Σταϊκούρας: Ο αυτοκινητόδρομος Ιωάννινα – Κακαβιά θα συμβάλλει στην περιφερειακή και την εθνική ανάπτυξη
- Σε νέους ιδιοκτήτες από σήμερα τα ακίνητα της «Αλλατίνη» και της «Μαλαματίνα»