ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ύποπτος που κρατείται για τη δολοφονία τριών Κούρδων στο Παρίσι μίλησε στις αστυνομικές αρχές για το “μίσος που έχει κατά των ξένων”, όπως ανέφερε σήμερα η εισαγγελέας της γαλλικής πρωτεύουσας.
Ο 69χρονος συνελήφθη την Παρασκευή αφού πυροβόλησε θανάσιμα δύο άντρες και μία γυναίκα σε ένα κουρδικό πολιτιστικό κέντρο, αλλά και σε ένα διπλανό καφέ στο 10ο διοικητικό διαμέρισμα του Παρισιού.
Οι δολοφονίες συντάραξαν την κουρδική κοινότητα που ετοιμάζονταν να τιμήσει την επέτειο από την ανεξιχνίαστη δολοφονία τριών ακτιβιστών, προκαλώντας διαμαρτυρίες που εξελίχθηκαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία.
Ο ύποπτος στη διάρκεια της ανάκρισης του είπε ότι η διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του το 2016 του προκάλεσε “μίσος για τους ξένους, ενώ αυτό έγινε παθολογικό στο σύνολό του”, ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της η εισαγγελέας Λορ Μπεκιό.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάσετε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 χωρίς προσπεράσματα: Φταίει η Σουζούκα ή τα λάστιχα;
- Πυροβολισμοί στην Βιρτζίνια: Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους – Συλλήψεις 4 εφήβων
- Πανεπιστήμιο Γάνδης: Παραδώσαμε εγκαίρως τις εκθέσεις αλλά δεν ήταν στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Δεν κάναμε εμείς τους υπολογισμούς
- Χρυσός: Επεκτείνει τα κέρδη στο μεγαλύτερο ενδοημερήσιο άλμα σε πέντε χρόνια
