ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιστρέφουν με πτήσεις στην Ελλάδα σήμερα αρκετοί από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που είχε τροχαίο δυστύχημα χθες στο Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα ένας 53χρονος επιβάτης να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν αργότερα εντός της ημέρας.
Συνολικά μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας αναμένεται να έχουν επαναπατρισθεί 18 άτομα.
Από τους υπόλοιπους, 16 άνθρωποι παραμένουν σε νοσοκομεία, ενώ οι υπόλοιποι 12 βρίσκονται σε ξενοδοχεία του Βουκουρεστίου, στην πλειοψηφία τους συγγενείς των τραυματιών. Πλην τριών περιπτώσεων, οι υπόλοιποι τραυματίες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.
Από τους νοσηλευόμενους, πλέον δεν βρίσκεται κανένας σε καταστολή, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Διαβάστε επίσης:
Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: Νεκρός 53χρονος από τη Λάρισα – 14 ακόμη σε νοσοκομεία
Ίλιον: Προφυλακιστέοι οι τρεις από τους ανήλικους που κατηγορούνται για βιασμό 15χρονου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η συνεργασία Ελλάδας και Μονακό, παράδειγμα για τη διατήρηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας της Μεσογείου
- Ξαναχτυπά η Τουρκία με την «Γαλάζια Πατρίδα»: Χάρτης κόβει στη μέση το Αιγαίο και διακόπτει τη νοητή θαλάσσια σύνδεση Κρήτης – Κύπρου
- Γιώργος Στάσσης: Ακόμη 3 χρόνια θα κρατάει γερά το τιμόνι της ΔΕΗ
- Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο της με τη Λοταρία του New Hampshire μέχρι το 2033
