ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Oι ζοφερές προσδοκίες για τα μπόνους που θα μοιράσουν οι τράπεζες της Wall Street κατά το τρέχον έτος αποδεικνύονται αληθινές.
Η JP Morgan, η Bank of America και η Citigroup σχεδιάζουν να μειώσουν τα μπόνους για τα στελέχη τους στις μονάδες επενδυτικής τραπεζικής έως και 30%, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.
Ορισμένες τράπεζες σχεδιάζουν να μην δώσουν καμία ανταμοιβή σε όσους υπαλλήλους είχαν χαμηλή επίδοση.
Οι προτάσεις είναι ακόμη υπό συζήτηση και ενδέχεται να αλλάξουν τις επόμενες εβδομάδες, ανέφεραν οι πηγές.
Τα έσοδα από δραστηριότητες επενδυτικής τραπεζικής στις πέντε μεγαλύτερες τράπεζες των ΗΠΑ μειώθηκαν βούτηξαν κατά 47% – μια τεράστια πτώση 18,8 δισ. δολαρίων – τους πρώτους εννέα μήνες του έτους.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Maison Heler: Η Ονειρική Δημιουργία του Philippe Starck για το μέλλον της φιλοξενίας
- Stellantis: Οργή των επενδυτών για την αμοιβή-μαμούθ του πρώην CEO της εταιρείας
- Τραμπ: Στο μισό ο προϋπολογισμός του Στέιτ Ντιπάρτμεντ το 2026 – Έρχεται «λουκέτο» σε 30 διπλωματικές αποστολές των ΗΠΑ
- Έκπληξη στο οικονομικό μπραντεφέρ ΗΠΑ – Κίνας: Θα κλείσουμε «μεγάλη συμφωνία, κάποια στιγμή» με την Κίνα, λέει ο Σκοτ Μπέσεντ
