• Business

    Elon Musk: Λανσάρει άρωμα με την ονομασία “Καμμένα Μαλλιά”

    • Bloomberg
    Elon Musk

    Elon Musk


    Ο Elon Musk προωθεί ένα νέο άρωμα που ονομάζεται “Burnt Hair” (Καμμένα Μαλλιά), αλλάζοντας παράλληλα το βιογραφικό του στο twitter, σε “πωλητής αρωμάτων”.

    Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος περιγράφει το άρωμα ως “η ουσία της αποκρουστικής επιθυμίας” – σε ένα tweet του. Μια ξεχωριστή σελίδα του προϊόντος δημοσιεύτηκε από την Boring Co., εταιρεία του Musk, με την τιμή του να ανέρχεται στα 100 δολάρια.

    Ο Musk ανάρτησε αργότερα στο twitter ότι πουλήθηκαν 10.000 μπουκάλια.

    Ο επιχειρηματίας είχε πει σε προηγούμενο tweet τον Σεπτέμβριο ότι η Boring Co. θα λανσάρει ένα άρωμα για άνδρες που θα τους βοηθήσει να «ξεχωρίσουν στο πλήθος».

    «Με ένα όνομα σαν το δικό μου, η είσοδος στον κλάδο των αρωμάτων ήταν αναπόφευκτη», έγραψε για την είσοδο του στο νέο επιχειρηματικό πεδίο. «Γιατί αντιστάθηκα τόσο καιρό!» αναρωτήθηκε.

    Ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla έχει παρελθόν στην κυκλοφορία προϊόντων που ξεκινούν ως αστεία, η τεράστια βάση θαυμαστών του τα έχει μετατρέψει σε περιζήτητα συλλεκτικά αντικείμενα.

    Μια περιορισμένη σειρά 20.000 φλογοβόλων πούλησε η Boring Co. το 2018 για να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια για τις δοκιμές κατασκευής σήραγγας, προσελκύοντας τεράστιο ενδιαφέρον.

    Έχει επίσης χρησιμοποιήσει τέτοια αντικείμενα για να χλευάσει τους επενδυτές που στοιχηματίζουν εναντίον της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων Tesla, συμπεριλαμβανομένης μιας «Tesla Tequila» που βασίστηκε σε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο και οδήγησε σε πτώση τη μετοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και σατέν εσωρούχων με κοντά σορτς (τιμή στα 69,420 δολάρια) για να σηματοδοτήσει την νίκη του επί των short sellers.

    Διαβάστε ακόμη:

    Μετά το Ουκρανικό ο Έλον Μασκ προτείνει «λύση» και για το ζήτημα της Ταϊβάν – Αντιδράσεις στο νησί

    Twitter: Apollo και Sixth Street εγκαταλείπουν τον Elon Musk για τη χρηματοδότηση της εξαγοράς



    ΣΧΟΛΙΑ