ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Marks & Spencer θα δαπανήσει 15 εκατομμύρια στερλίνες (17 εκατομμύρια δολάρια) για να στηρίξει τους υπαλλήλους που αγωνίζονται με το αυξανόμενο κόστος ζωής στη Βρετανία.
Η αλυσίδα λιανικής ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει να αυξήσει το ωρομίσθιο τουλάχιστον σε 10,20 στερλίνες από 10 στερλίνες, ενώ παρέχει εφάπαξ κουπόνια M&S 250 στερλίνων σε 4.500 εργαζόμενους. Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση μισθού που πραγματοποιεί φέτος.
Στα υπόλοιπα μέτρα βοήθειας περιλαμβάνονται δωρεάν γεύματα σε κάθε βάρδια για τους υπαλλήλους στο κέντρο διανομής Castle Donington της εταιρείας στην περιοχή Midlands. Από τον Σεπτέμβριο, το προσωπικό θα έχει πρόσβαση σε δωρεάν προϊόντα υγιεινής.
Η M&S προσφέρει επίσης δωρεάν εργαστήρια οικονομικού σχεδιασμού και διαδικτυακά εργαλεία προγραμματισμού.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
- Οι Έλληνες εφοπλιστές αγόρασαν στο 12μηνο 161 πλοία, πούλησαν 246 πλοία και κατασκευάζουν 589 πλοία
