ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έφυγαν από το Ηνωμένο Βασίλειο δέκα επτά ημέρες μετά τον απροσδόκητο θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Σύμφωνα με το «HELLO!», μία ημέρα μετά την κηδεία της βασίλισσας το ζευγάρι επέστρεψε στην Καλιφόρνια και στα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.
«Είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχουν μείνει μακριά τους», ανέφερε πηγή στο Us Weekly.
Σύμφωνα με τους Times, το ζευγάρι βρισκόταν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τελετής ταφής της σορού της μονάρχη.
Λέγεται ότι η παραμονή του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία ήταν η αφορμή να επανενωθούν με πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας και ίσως να σηματοδοτεί το τέλος της οικογενειακής διαμάχης με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Διαβάστε επίσης:
Κηδεία βασίλισσας Ελισάβετ: Περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μετάδοση από το BBC
Η βασιλική οικογένεια αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ με μια άγνωστη φωτογραφία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: «Απαντάμε στο στεγαστικό πρόβλημα με 6,5 δις. ευρώ και ναυαρχίδες το Σπίτι μου ΙΙ και την Κοινωνική Αντιπαροχή»
- Τραμπ: Σε ασταμάτητες συζητήσεις για τους δασμούς – Φήμες για «όργιο» λόμπινγκ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: «Ολοκληρωμένη στήριξη των ατόμων στο φάσμα του αυτισμού»
- Φρεντέρικσεν: Οι ΗΠΑ δεν θα πάρουν τον έλεγχο της Γροιλανδίας
