ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ψευδή χαρακτήρισε ο Θεμιστοκλής Δεμίρης δημοσιεύματα περί καταστροφής των φακέλων που αφορούν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ κλήθηκε να απαντήσει αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι η Υπηρεσία καταστρέφει το αυτές τις ημέρες έντυπο και ψηφιακό υλικό παρακολουθήσεων.
Ο κ. Δεμίρης χαρακτήρισε τα σχετικά δημοσιεύματα ψευδέστατα, τόνισε ωστόσο πως όταν δεν προκύπτει κάτι από μια παρακολούθηση, τότε το υλικό καταστρέφεται μετά από κάποιο διάστημα.
Διαβάστε επίσης:
Εισαγγελέας ΕΥΠ: «Τα αιτήματα παρακολουθήσεων έχουν 6 υπογραφές υπηρεσιακών»
Metron Analysis: Στο 9,2% το προβάδισμα της ΝΔ – Απειροελάχιστα τα κέρδη για ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα «γυρίζει» ο Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς σε smartphones και υπολογιστές – Αύριο οι νέες ανακοινώσεις
- Θρίλερ στο Μεταξουργείο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, έξω από το Θέατρο Βέμπο
- Τροχαίο με καραμπόλα οκτώ οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Εννέα τραυματίες
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Οι «άμυνες» στο «σοκ» που χτυπά την παγκόσμια οικονομία και τις αγορές
