• Πολιτική

    Ιταλία: Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε ξενοδοχείο, φόβοι για 30 νεκρούς (upd) (video)

    • Contributor
    Ξενοδοχείο


    Τραγωδία στην Ιταλία. Ξενοδοχείο καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα λίγες ώρες μετά από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις και εκφράζονται φόβοι για 30 νεκρούς καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονται μέσα στο κτίριο τουλάχιστον 20 πελάτες και εργαζόμενοι.

    Η χιονοστιβάδα καταπλάκωσε το ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιοχή Φαρίντολα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο, στην ευρύτερη περιοχή της Πεσκάρα.

    View image on Twitter

    Ένας πελάτης που κατάφερε να στείλει μήνυμα στην αστυνομία έγραψε: «Βοηθήστε μας, θα πεθάνουμε από το κρύο»! Τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, των πυροσβεστών και των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών δυσκολεύτηκαν πολύ να φτάσουν στο ξενοδοχείο, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην περιοχή.

    Στην ιστοσελίδα του, το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa επικαλείται τον Αντόνιο Κροτσέτα, τον επικεφαλής μιας ομάδας διάσωσης που έφτασε στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με τον οποίο “υπάρχουν πολλοί νεκροί” χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

    Ο επίσημος απολογισμός έως τώρα είναι 4 νεκροί, οι τρεις έχουν ήδη ανασυρθεί από τους άνδρες έρευνας και διάσωσης που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ένας ακόμη έχει εντοπιστεί αλλά δεν έχει ανασυρθεί.

    Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχουν σβήσει οι ελπίδες για να εντοπιστεί κάποιο άτομο ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια και τους πάγους.

    Πηγή: thetoc.gr 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΟΛ: Τα σχέδια των τραπεζών για την επόμενη ημέρα. Βήμα – βήμα η διαδικασία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο εδώλιο σήμερα ο Γ. Παπανδρέου για τη φράση “Λεφτά υπάρχουν” (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ελλάδα δεν ξαναχτίζεται, αν δεν κατεδαφιστεί πρώτα



    ΣΧΟΛΙΑ