ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσκληση προς τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων, η οποία θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, προκειμένου να εξετάσει την ημερήσια διάταξη των εργασιών του σώματος, απέστειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στις 13:00, αναμένεται να συζητηθούν τόσο το χθεσινό αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για τον ορισμό έκτακτης συζήτησης προ ημερήσιας διάταξης στην Ολομέλεια «για το θέμα της παρακολούθησης πολιτικών και δημοσιογράφων από την υπαγόμενη στον πρωθυπουργό ΕΥΠ» όσο και το σημερινό αίτημα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας «λόγω αυτού καθεαυτού του σκανδάλου παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και μέσω του λογισμικού Predator, όσο και λόγω των προσπαθειών συγκάλυψής του από την κυβέρνηση».
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καμπουρίδου στο mononews: Ευρωπαϊκή αυτονομία στις συναλλαγές απέναντι σε Visa και MasterCard
- Η ΕΡΤ ξαναβρίσκει τον εαυτό της – Οι κινήσεις του Γιάννη Παπαδόπουλου κι ένα ταξίδι στο Κάιρο
- Πέντε Χρόνια Προσφοράς από την Πόπη Καλαϊτζή, Μια έκθεση από μαθητές του Κολλεγίου, Η Χρυσή Βαρδινογιάννη στο Σύνταγμα
- Beosound Balance «Natura»: Η τέχνη του ήχου, σκαλισμένη στην πέτρα
