• Πολιτική

    Δένδιας: Σε εξέλιξη η συνάντηση με την Αναλένα Μπέρμποκ

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνομιλεί με την Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Υπουργείο, στην Αθήνα

    Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συνομιλεί με την Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Υπουργείο, στην Αθήνα (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

    Η κ. Μπέρμποκ βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, στην πρώτη επίσκεψη της στη χώρα μας, μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της.

    Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση, θα λάβουν χώρα οι διευρυμένες συνομιλίες, ενώ εν συνεχεία, οι δύο υπουργοί θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

    Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών.

    Νωρίτερα το πρωί (στις 10:00) η κ. Μπέρμποκ συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τη Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ στη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τη Γερμανίδα υπουργό Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ στη σημερινή τους συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Στη συνέχεια Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Άγκυρα, όπου θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό της Μεβλούτ Τσαβούσγλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Έχουν πέσει κι άλλοι πολιτικοί θύματα παρακολούθησης; Μπορεί η υπόθεση με το κινητό του Ανδρουλάκη να προκαλέσει εκλογές; Αποκαλύψεις και παρασκήνιο

    Κεραμέως: 12 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι – Mε νέο ωράριο το 50% των ολοήμερων τάξεων



    ΣΧΟΛΙΑ