• First Top Stories

    Ποιος ήταν ο πρώην σύζυγος της Τάνιας Τρύπη, ο γνωστός ως Magic Alex – Ο γάμος με τη διάσημη ηθοποιό (video)


    Ο Γιάννης, αργότερα Αλέξης Μάρδας γεννήθηκε στις 5 Μαίου του 1942 και ήταν γνωστός ως  Magic Alex, ένα παρατσούκλι που του έδωσαν οι Beetles, με τους οποίους εργάστηκε από το 1965 ως το 1969.

    Έφτασε στην Αγγλία το 1965 και εντυπωσίασε τον John Lennon με το Nothing Box, μία πατέντα για ηχογράφηση που υποτίθεται ότι θα μπορούσε να λειτουργεί ως μία κασέτα 72 αποθηκευμένα κομμάτια. Ξεκίνησε να εργάζεται στο Apple Studio του  Savile Row ενώ αργότερα πήγε με τους Beetles στην Ινδία.

    Στη δεαετία του ’70, η αντιτρομοκρατική βιομηχανία πρόσφερε αλεξίσφαιρα οχήματα και υπηρεσίες ασφάλειας και έτσι ο Αλέξης Μάρδας αποφάσισε να τα διαθέσει σε βασιλείς και VIP προσωπικότητες. Το 1987, ο Μάρδας Η τελευταία συνέντευξη του Αλέξη Μάρδα με ειδίκευση στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες και ασφάλειες.

    Ήταν manager και σύντροφος της Joan Collins: της θρυλικης Alexis στη Δυναστεία. Εξ’ ου και το τηλεοπτικό της ονομαΤο 1993 παντρεύτηκε τη γνωστή ηθοποιό Τάνια Τρύπη,με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα.

    collins

    Δείτε εδώ το video από το γάμο του με τη γνωστή ηθοποιό Τάνια Τρύπη.

    Ο ίδιος ζούσε τόσο στην Αθήνα, όσο και την Ύδρα όπου διατηρούσε μέχρι πρόσφατα ένα από τα πιο όμορφα σπίτια του νησιού.

    Στο μικρό «παλάτι» που διατηρούσε στην Ύδρα, είχαν φιλοξενηθεί πολλοί εκπρόσωποι του διεθνούς τζετ σετ, όπως η θρυλική «Αλέξις» της δυναστείας Τζόαν Κόλινς, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, ο Ρόμπερτ Ντε Nίρο, ο Ομάρ Σαρίφ, η Τζέιν Σέιμουρ, οι Beatles και ο Μικ Τζάγκερ.

    Bon viveur, λάτρης της ταχύτητας και των προκλήσεων, ο Αλέξης Μάρδας -με σήμα κατατεθέν τα μαύρα γυαλιά του είχε παρευρεθεί στο event της παρουσίασης του νέου μοντέλου της Aston Martin Rapide συνοδευόμενος από τη Βάσια Κωσταρά.

    Να θυμίσουμε ότι οι Beatles τον έλεγαν Magic Alex για τις ικανότητες του στα ηλεκτρονικά μηχανήματα. Ο διάσημος παραγωγός ταλαιπωρούνταν αρκετά χρόνια από παραμορφωτική αρθρίτιδα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλέξης Μάρδας, που ήταν 75 ετών,  είχε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ εδώ και μέρες δεν τον είχε δει κανείς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απέραντη θλίψη! Πέθανε η “ζωντανή ιστορία της Ελλάδας”(video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Απίστευτο! Γροθιές στα 35.000 πόδια “προκάλεσαν” αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Ανείπωτος θρήνος για τον Πάνο Μεταξόπουλο 



    ΣΧΟΛΙΑ