ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στην Πεντέλη, τον Γέρακα και την Παλλήνη, που επλήγησαν από τα πύρινα μέτωπα των τελευταίων 24ώρων.
Το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, είχε ως επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΠΕ του Κινήματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο, και τους Δημήτρη Μάντζο, εκπρόσωπο Τύπου, Τόνια Αντωνίου, υπεύθυνη του κοινοβουλευτικού τομέα Πολιτικής Προστασίας, Γρηγόρη Σκιαδόπουλο, γραμματέα του Τομέα Πολιτικής Προστασίας, Αναστασία Σιμητροπούλου, αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου, Μιχάλη Χάλαρη, γραμματέα των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία και τοπικά στελέχη.
Τι ανέφερε ο κ. Σπυρόπουλος
Ο γραμματέας και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο για την εξέλιξη των πυρκαγιών και το μέγεθος των καταστροφών που άφησαν στο πέρασμα τους σε σπίτια και περιουσίες. Κατόπιν βρέθηκαν δίπλα στους κατοίκους στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πεντέλης.
Ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στέκεται στο πλευρό των πολιτών, των πυροσβεστών, της Αστυνομίας, του Στρατού, των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά των εθελοντών, που δίνουν από χθες μια τιτάνια μάχη για να ελέγξουν το μέτωπο της πυρκαγιάς. Εξέφρασε την ελπίδα μέχρι να πέσει ο ήλιος, να έχει περιοριστεί σε τέτοιο βαθμό για να μην υπάρξει κι άλλη μια δύσκολη νύχτα.
Διαβάστε επίσης
ΔΕΔΔΗΕ: Πώς προχωρά η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά την πυρκαγιά στην Πεντέλη
Στυλιανίδης: Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο βραχυκυκλώματος για την αιτία της φωτιάς στην Πεντέλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τριάδες για το Σαββατοκύριακο
- Κολομβία: Οι αρχές συνέλαβαν πρώην βαρόνο ναρκωτικών – Ήταν ιδρυτικό στέλεχος του καρτέλ ναρκωτικών του Εσκομπάρ
- Προσέγγισαν τα 2,5 δισ. δολάρια τα κέρδη των εισηγμένων ναυτιλιακών εταιρειών των Ελλήνων εφοπλιστών
- Μιανμάρ – Σεισμός: Πάνω από 1000 καταγεγραμμένοι νεκροί – Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 10.000
