ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ορεινό χωριό Ανατολή, στη Σπερχειάδα της Δυτικής Φθιώτιδας.
Πρόκειται για άνδρα 31 ετών που τραυματίστηκε θανάσιμα από το ηλεκτρικό ρεύμα κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού ηλεκτροφόρων καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ.
Ο άνδρας, που κατάγεται από την Ευρυτανία, αποτελούσε μέλος εργολαβικού συνεργείου που έκοβε δέντρα και κλαδιά καθαρίζοντας το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Ο εργαζόμενος άνδρας χτυπήθηκε από το ρεύμα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί άλλα στοιχεία σχετικά με τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.
Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Κινητικότητα για την πληρωμή της Nexans και τη μίσθωση του πλοίου NG Worker
- Δίκη Folli Follie: Ξεκινά η δίκη β’ βαθμού για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο
- Δασμοί, ακρίβεια, λαθρεμπόριο και μαφία: Πώς η πολιτική Τραμπ ανοίγει δρόμο για παράνομες οικονομικές αυτοκρατορίες
- Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη: Η καταστροφή οδηγεί στην Αναγέννηση
