ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ρωσία προσπαθεί αλλά δεν έχει καταφέρει να στοχεύσει τα δυτικά όπλα που εισρέουν στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων μεγαλύτερου βεληνεκούς που το Κίεβο ελπίζει ότι θα έχουν καθοριστικό ρόλο στο πεδίο της μάχης, δήλωσε σήμερα Παρασκευή ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας.
Ο αξιωματούχος ο οποίος φάνηκε επίσης να υποβαθμίζει τη σημασία των ρωσικών προελάσεων στην Ουκρανία και δήλωσε ότι μια ουκρανική υποχώρηση από το Σεβεροντόνετσκ θα τους επιτρέψει να πάρουν καλύτερη αμυντική θέση.
«Με την οπισθοχώρηση τους οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από το Σεβεροντονέτσκ, αυτό που κάνουν είναι να θέσουν τους εαυτούς τους σε μια θέση όπου μπορούν να αμυνθούν καλύτερα», δήλωσε ο αξιωματούχος, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.
Διαβάστε επίσης:
Μπλίνκεν: Ο πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας θα οδηγήσει επιπλέον 50 εκατ. ανθρώπους σε λιμό
Μπλίνκεν για πυρηνικό πρόγραμμα: Η Τεχεράνη να εγκαταλείψει τις υπερφίαλες απαιτήσεις της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η συνεργασία Ελλάδας και Μονακό, παράδειγμα για τη διατήρηση της θαλάσσιας βιοποικιλότητας της Μεσογείου
- Ξαναχτυπά η Τουρκία με την «Γαλάζια Πατρίδα»: Χάρτης κόβει στη μέση το Αιγαίο και διακόπτει τη νοητή θαλάσσια σύνδεση Κρήτης – Κύπρου
- Γιώργος Στάσσης: Ακόμη 3 χρόνια θα κρατάει γερά το τιμόνι της ΔΕΗ
- Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο της με τη Λοταρία του New Hampshire μέχρι το 2033
