• Πολιτική

    Αίσιο τέλος είχε η πτήση-θρίλερ για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή – Ατάραχος ο Υπουργός συνεχίζει την επίσκεψή του στην Μυτιλήνη

    Κώστας Αχ. Καραμανλής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών

    Κώστας Αχ. Καραμανλής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών


    Από τα χειρότερα γλίτωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, καθώς αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε για τη σημερινή του επίσκεψη στη Μυτιλήνη κτυπήθηκε από κεραυνό.

    Πηγές του Υπουργείου επισημαίνουν πως ο κεραυνός έπεσε δίπλα από το  αεροσκάφος με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναταράξεις, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κίνδυνος, ενώ ο Υπουργός Υποδομών παρέμεινε ψύχραιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος. Όπως είναι λογικό υπήρξε μία μικρή αναστάτωση όσον αφορά του επιβάτες της πτήσης, αλλά οι πιλότοι και το πλήρωμα δεν έδωσαν έκταση στο συμβάν και το δρομολόγιο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής μαζί με στελέχη του υπουργείου και τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο, επέβαιναν χθες σε αεροπλάνο που ξεκίνησε χθες από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη Μυτιλήνη. Η πτήση ξεκίνησε στις 21:00 και μεσούσης της πτήσης το αεροσκάφος  «έπεσε» σε καταιγίδα.

    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν αναταράξεις, ενώ η πτήση ολοκληρώθηκε στις 22:20. Ο Κώστας Καραμανλής παραμένοντας ατάραχος και ανεβάζοντας stories στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποιεί σήμερα κανονικά την επίσκεψή του στη Μυτιλήνη, όπου το πρωί παραβρέθηκε σε σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ το απόγευμα θα είναι κεντρικό ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του νησιού.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Kostas Karamanlis (@k_karamanlis)

    Διαβάστε επίσης

    Πτήση-θρίλερ για τον Κώστα Καραμανλή



    ΣΧΟΛΙΑ